Apartment

Csengery Apartment

  • 2 Guests
  • 1 Bedroom
  • 1 Bed
  • 1 Bathroom

Üdvözöljük ebben a gyönyörűen berendezett lakásban, amely tökéletes választás pároknak vagy egyéni utazóknak, akik kényelmes és kellemes szálláshelyet keresnek a város szívében.

Az ingatlanunk ideális elhelyezkedéssel rendelkezik a Csengery utca szívében. Ez a csendes és barátságos környék könnyen megközelíthető, és kiválóan alkalmas arra, hogy felfedezze a város összes látnivalóját és kényelmi szolgáltatását. A közeli éttermek, kávézók és üzletek minden igényt kielégítenek, és a tömegközlekedési lehetőségek könnyűvé teszik a város többi részének felfedezését is.

A lakás kényelmes és világos, ideális helyszín a pihenéshez és kikapcsolódáshoz. A jól megtervezett belső térben egy hálószoba, egy fürdőszoba, valamint egy kényelmes nappali és étkező található. A teljesen felszerelt konyha lehetővé teszi, hogy saját ételeket készítsen, ha azt szeretné. Emellett a lakás rendelkezik ingyenes wifi-vel és kényelmes ülősarokkal is.

VIEW MORE
Home highlights

Wireless Broadband Internet

Pictures

Csengery 33-9

Csengery 33-8

Csengery 33-7

Csengery 33-6

Csengery 33-5

Csengery 33-4

Amenities

Bathroom & laundry

Essentials, Washing machine

Heating & cooling

Heating available

Internet & office

Wireless Broadband Internet

Kitchen & dining

Kitchen stove

Location

Policy and notes

Availability

Select check-in date

30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3

Reviews

About host

Immocto Team

Thanks to the Tecnocasa franchising network, our parent company we can provide comprehensive and reliable solutions in all areas of real estate management with a 40-year professional experience in our background.

Our partnership is based on fairness and transparency, so your property is safe during the whole cooperation.

Among our full range of services, you will find the best solutions for your own home, for your property waiting to be let or for your vacant property, with which we take the administrative burden off your shoulders. Whether it's dealing with the condominium managers or the tenants, maintenance and cleaning work, equipment or advertising management, you can count on our expertise.

If you want to entrust your property to a reliable, professional team, feel free to contact us!

Contact us

©2024 Immocto All rights reserved
Csengery Apartment
Budapest, Hungary
from €NaN per night